Videoproiector Epson EH-TW550

New product

Informații

Videoproiector Epson EH-TW550;

Combinând imagini bogate, clare, cu capacitate de a face 3D full, EH-TW550 este un proiector ideal pentru cei care sunt pasionați de jocuri, film „Å ,i sport”, îngrijire doresc să obțină mai mult de echipamentul de publicitate la domiciliu. Detectează o reînnoire automată în 3D, acest proiector HD-Ready de 720p dispune de tehnologie 3LCD, pentru imagini luminoase, captivante.

EH-TW550 oferă luminozități totuși și color the fel de ridicate, de 3.000 de lumeni, ceea ce este ®nseamnă că nu va mai fi nevoie de să stați pe Întuneric apoi pentru a jucați jocuri video, urmăriți filme sau aclamați echipa de sport preferată, În 2D sau 3D. Cu un raport de contrast de 5.000: 1 tehnologie 3LCD de la Epson, veți avea nevoie de tot timpul imagini de calitate superioară. Pasionații de jocuri vor fi apreciate modul de culoare specifică, îngrijire amplificabilă considerabilă plăcerea jocului și distracția.

Proiectorul este însoțit de transport, avind o construcție, adică subțire și ușoară, permițÃ ¢ ndu-vă să luați cu experienastră experiența cinematografică. Proiectorul EH-TW550 este, de asemenea, uor sau de instalat, grație cursorului pentru reglarea manuală pentru orizontală și corecției trapez pe verticală, îngrijirea se realizeazå automat. Indiferent de unghiul proiectorului, puteți alinia cu ușurință proiecția manuală, pentru a vă asigura o imagina dreaptă și corectă.

Este conceput pentru a fi folosit în®mpreună cu pereche de ochelari 3D cu radiofrecvenț(RF) cu activator de obturator, uÅori, reÎncărcabili * 1 (nu suntem incluși ήmpreună cu proiectorul), astfel Încà ¢ t vă puteți bucura de conținut fără problemă de problemă ƒ. Acești ochelari standard În industrie pot fi păstrați pentru Îmbunătățiri ulterioare și pot fi folositeți, de asemenea, cu proiectarea pentru uz domiciliu și televizoare de la Alți producători.

În plus, mulțumim garanții de la trei ani pentru lămpi, căci cu puteri și relaxați și puteți profita din plin de conținut HD-Ready.

  • Rezultat Foarte luminos: Luminozitate albă / culoare de 3.000 de Lumeni
  • Experiență reală 3D instantanee: Acceptă Toate de Cona £ formatele 3D inut
  • Imaginați - vă perfectă: 3LCD Full HD Tehnologie
  • Portabilitate: suba £ IRE ayi ușor
  • Rapidă Configurare: Coreca £ adică Trapez

Contrast: 5000: 1
Dimensiune (mm): 325 x 243 x 77
Greutate (Kg): 2.6
Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Videoproiector Epson EH-TW550

Videoproiector Epson EH-TW550

aaa