Produsele se livreaza prin curier rapid Nemo Express (timp de livrare 24 -36 ore in funcție de localitatea de destinație) sau se pot ridica de la showroom-ul nostru din Bucuresti. (timp de livrare 24 -36 ore in funcție de ) si prin propriul nostru sistem de curierat in Bucuresti (timp de livrare 3-24 ore).In anumite cazuri, livrarea produselor se poate efectua si prin posta (timp de livrare 48-72 ore). Veti fi contactat telefonic de către operatoarele noastre pentru a confirma comanda. Comenzile neconfirmate nu vor fi onorate.
Costuri de expeditie:
Curier rapid Nemo Express: 
- 15 RON pentru comenzi de valoare pana in 299 RON inclusiv;
- GRATUIT pentru comenzi de peste 299 RON
Aceste costuri sunt valabile pentru orice localitate din Romania
-showroom ELECTRONIC POINT: comenzile pot fi ridicate si direct de la showroom-ul ELECTRONIC POINT.
 Plata se face numerar la primirea coletului (ramburs) , cu card in momentul preluării comenzii sau la receptionarea acesteia de la firma de curierat.
Plata se poate efectua si prin banca cu ordin de plata, pe baza facturii sau proformei emise de noi.
Unitatile bugetare pot achita cu ordin de plata din Trezorerie pe baza facturii sau a proformei emise de noi. 
Garantia produsului este de 24 luni(2 ani) de la cumparare in conditiile legislatiei romane in vigoare daca nu se specifica altfel.Daca un anumit produs are alt termen de garantie, acesta va fi trecut in descrierea produsului.
La fiecare expediție coletul va fi desfacut la primire de fata cu reprezentantul firmei de Curierat pentru a se verifica existenta in totalitate si in buna stare a produselor primite. In caz de lipsuri sau deteriorari, veti face un proces verbal cu reprezentantul firmei de expeditie si veti refuza primirea coletului.
Daca, din orice motiv, nu sunteti pe deplin multumit de produsul primit, il puteti returna in termen de 10 zile de la data achizitiei, numai dupa ce ne veti comunica acest lucru in prealabil prin una din modalitatile prevazute in sectiunea CONTACT. Noi va vom schimba produsul cu un alt model sau va vom rambursa pretul lui prin mandat postal.
Prevederile din paragraful anterior sunt aplicabile doar persoanelor fizice in cazul receptionarii marfii prin firma de curierat . Nu se aplica aceste prevederi pentru produsele ridicate personal de la showroom sau de la depozitul nostru.