DVD Player Sony DVP-SR760H, Negru

New product

Informații

DVD Player Sony DVP-SR760H, negru

Caracteristici:

Bucurati-va de imaginați și sunet mai clar și mai bine definit - DVD-urile au imaginați-vă un sunet superioare cu ieșire prin HDMI®, îngrijire mai aproape aproape de inalta definitie.

Redați un fișier inregistrat, muzică și fotografii pe USB - Puteti să redate continuu direct pe un stick de memorie sau unitatea hard disk pe computer sau sa inregistrați un USB de pe un DVD.

Reda o gamă largă de formate - Redati din surse multiple, inclusiv CD-R / RW, DVD + RW / + R / + R DL, DVD-RW / -R / -R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC , PCM liniar si Xvid.

Alegeti redare rapid sau lenta cu sunet - Puteti sa redati filme cu sunet si imaginati cu o viteza mai mare de acum 1,5 ori fata de viteza normala. Sau sa redat cu incetinitorul pentru un program de urmărire sportivă.

DVD amintiti-va unde ati ramas pe oricare din cele sase discuri DVD - incepeti sa urmariti exact de unde ati ramas - acest player poate memora puncte de relaxare a maximului sase discuri redate anterior.

Urmariti propria diaporama cu muzica - Vedeti fotografii intr-o diaporama cu muzica de fonduri preferate.

Bucurati-va nu doar de filme - Redati CD-uri cu îngrijire a sunetului umple camera și salvați-le pe USB pentru redare în miscare.

Controlul jucătorului și televizorul cu telecomanda - Redați sau ajustați setarile pentru a vă putea folosi cu telecomanda TV, inclusiv alimentarea, canalele și volumul.

Design compact îngrijire economiseste spatiul - La doar 270 mm, acest jucător dispune de numeroase caracteristici intr-un pachet compact si elegant.

CARACTERISTICI PRINCIPALE


Sfat Player DVD
Medii de redare DVD, CD
Format redare: HD JPEG, Â JPEG, AAC, WMA, LPCM, MPEG-1, MPEG-4
Sistem TV NTSC / PAL


Conectivitate


Conectivitate audio coaxial digital, USB, HDMI


CARACTERISTICI SPECIALE


Screensaver Functii
Reluare instantanee
Cautare rapida
Mod Imagine personalizata
Imaginați-vă contrastul


ALTELE


Dimensiuni (D x H x L mm): 270 x 38,5 x 209
Greutate (Kg) 0,95
Telecomanda Da
Culoare Negru
Putere consumata (W) 0,5


Unitate vinzare: buc

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

DVD Player Sony DVP-SR760H, Negru

DVD Player Sony DVP-SR760H, Negru

aaa